Nagyon fáj ha kihúzzák a fogam? (tejfog)
Egyáltalán nem durva :)
Nekem kihúzták már jónéhány tejfogam, magamnak nem mertem kihúzni, illetve amikor fogorvosnál voltunk osztállyal, kifejezetten ő javasolta, hogy ne torlódjanak össze, mert már nőtt alatta a másik.
Nem a világ legkellemesebb érzése, az tény.
Érzéstelenítőt én úgy kaptam, hogy egy kis fültisztítópálcikát, vagy gézdarabot (már nem emlékszem) bekentek egy géllel, ami elzsibbasztotta azon a részen az ínyemet.
Tehát még csak injekciót sem kaptam.
Nem nagyon éreztem, hamar túlvoltam rajta, ja és nekem is kettőt húztak egymás után.
Bátorság, hidd el megéri a fogszabályzó is, mert nagyon sokat számít egy szép, egészséges fogakból álló mosoly, és a fiúk is észreveszik, és jobban fog nekik tetszeni, mint egy csálé mosoly. :D
Amikor kihúzzák a fogat? Igen, lehetséges.
De ne félj, inkább csak szokatlan érzés, minthogy fájna vagy ilyenek.
Tehát a fülednek lehet kellemetlen, hogy hallod, de nem fáj.
Én úgy tudom, hogy tejes dolgokat, tejtermékeket nem ehetsz/ihatsz.
Legalább is nekem anyukám kiskoromban mindig ezt mondta :D
Ja és szuper, örülök, hogy túl vagy rajta!
köszönöm:D AMióta kihúzták őszintén a fogszabályzó általi húzás kombózva a kihúzottt fogam fájdalmával ha ehetsz= Csak vacsira eszek reszelt almát de még az is fáj :|
Étvágyom is annyi mint egy hangyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!