Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bele lehet halni?

Bele lehet halni?

Figyelt kérdés
Jön a bölcsességfogam és fáj a fülem,arcom is már. Azt mondta a fogorvos, hogy a fogam nincs begyulladva csak az inyem. Nem adott rá semmit. Okozhat vérmérgezést vagy most nit csináljak? Olvastam, hogy rámehet a szívemre..
2017. júl. 31. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne parázz, túlkomplikálod. Nem fogsz belehalni! Ha begyullad se kapsz vérmérgezést!
2017. júl. 31. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Vegyél Gingisol plusz oldatot a gyógyszertárban, ezzel kenegesd a gyulladt ínyedet, hamar helyre fog jönni.
2017. júl. 31. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Oké, hogy ezt olvastad, de ne csak a legrosszabbat ragadd ki a szövegből, amit olvasol.

Abba, hogy jön a bölcsességfoga még senki nem halt bele.

A szívre a nagyon rossz állapotban levő, kezeletlen gyulladt fog mehet rá, de az is csak hosszú idô után, ha a páciens nem kezelteti.

Nem vagyok rá büszke, de volt nagyon rossz fogam, amit nem mertem kezeltetni, gyulladt volt nagyon. Hullott tőle a hajam. Ezt onnan tudom, hogy mikor végül mégis kiszedettem és a gyulladás is elmúlt azóta fele annyi hajam hullik (csak az egészséges, normális mennyiség).

Szóval ne parázd túl a dologot.

Használd a gélt, amit ajánlottak, íny gyulladás elleni fogkrémet, szájvizet használj és nem lesz gond.

Esetleg kérd ki egy másik orvos véleményét is, ha az megnyugtat.

2017. júl. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!