Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudok új körzeti...

Hogyan tudok új körzeti fogorvoshoz kerülni?

Figyelt kérdés

Egy vidéki kis faluban és nem igazán jó kapcsolatom a helyi fogorvossal.... Létezik rá mód, hogy más körzetbe kerüljek vagy ez csak akkor megoldott ha lakcímet váltok?

Abban az esetben ha nem a körzeti fogorvosomhoz megyek köteles fogadni vagy csak sürgős esetben? A tb-nél milyen árak vannak ha nem a körzeti dokimhoz megyek? Ingyenes az is?

2010. máj. 23. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
én meguntam a sorbanállást és köcsögösködést, meg az elképesztően béna munkát az államin, ezért mindig maszekhoz járok, az legalább kitűnő munkát végez a pénzemért, és nincs is gond a fogaimmal.
2010. máj. 23. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ellátási kötelezettsége a kijelölt körzetére van.Azonkívül fizetni kell.Az hogy sürgős esetben fogadnia kell e akkor ha a körzeti nem érhető el.
2010. máj. 23. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

"az elképesztően béna munkát az államin"

Egyszer nem mindenki tud fizetni.Nem igaz hogy a TB-n béna munkát végeznek azért is kap az orvos pénzt és nem különbözteti meg a betegeket.Aki TB-n nem végez jó munkát az fizetőn se.

2010. máj. 23. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

"meguntam a sorbanállást"

Te a boltban sem állsz sorba hanem olyan helyre mész ahol csak téged szolgálnak ki? De jó neked hogy százezreket a mellényzsebből fizetsz! Tudod a dolgozók 90%-a ezt nem engedheti meg.

2010. máj. 23. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!