Mi lehet ez, és mit fognak vele csinálni?
Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja van a szám szélén egy kis csomó először azt hittem, hogy patanás vagy miteszer de nem is lehet kinyomni és most egyre nagyobb vmi kemény kis "golyót" érzek alatta néha megduzzad tőle eléggé a szám azon a részen és kis genny jön ki körülötte de nem lehet kinyomni csak azt a kicsit ezzel a problémával milyen orvoshoz kell fordulnom? és mit fognak vele csinálni?2010. máj. 22. 19:16
1/10 anonim válasza:
... Istenem. Rég el kellett volna menned evvel orvoshoz, nem lehet valami szép látvány. Háziorvoshoz elmész, ő majd ad beutalót, ahová kell, valószínű bőrgyógyi lesz belőle.
2/10 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj. Bőrgyógyászhoz vagy parodontológushoz küldhet szerintem. Lehet afta, herpesz stb..
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat?amúgy mit fognak vele csinálni?én úgy érzem mintha kis csomó lenne ott
2010. máj. 22. 21:09
4/10 anonim válasza:
Majd az orvos megmondja. Mi honnan tudjuk...
5/10 anonim válasza:
Hát először menj el dokihoz mindenképpen. Kérj egy időpontot bőrgyógyászaton Szerintem herpesz vagy ciszta. De majd a doki kideríti. Szerintem elküldenek majd szájsebészere és kiszedik de hát elaltatnak és nem fog fáj utána körülbelül 2 hét múlva már a duzzanat is lemegy az arcodról. Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond! ;)
7/10 A kérdező kommentje:
hú szóval akkor valódzínű hogy felvágják:(reménykedtem,hogy vmi krémmel megúszom köszönöm a válaszokat kedvesek vtok:)
2010. máj. 26. 09:56
8/10 anonim válasza:
Szerintem mucocele, ebben az esetben szájsebészhez menj, az fogja kimetszeni.
9/10 anonim válasza:
ennyi idő alatt már rég elmehettél volna! Én bőrgyógyászatra mennék a helyedben!
10/10 A kérdező kommentje:
értem,amúgy a bőrgyógyászatra kell beutaló?
2010. máj. 26. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!