Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy fajhat ennyire egy afta?

Hogy fajhat ennyire egy afta?

Figyelt kérdés

Ma atmentem a fogorvoshoz es biztosan kijelentette,hogy afta van a szam hatso reszen. Szerencsere kb egy hete volt fogaszati rontgenem is es semmi mas gond nincs. De ez HIHETETLEN, hogy fajhat ennyire vegulis egy tok pici seb napok ota???!!? Az egesz bal arcom le van zsibbadva, faj a nyeles ,az alkapcsom , a fejem de szornyen.

Es kezelem mar anaftinnal, fahejjal,szegfuszeggel,glycospettel is... ez vicc komolyan :D nincs erre vmi csodaszer hazilag ha ezek nem segitenek?

2017. júl. 20. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyulladásban van, és a szájüregben rengeteg a fájdalomérző, tapintó stb. test a nyálkahártyában. Sokkal érzékenyebb, mint a natúr bőr.

Használj jó tömény alkoholt, az majd jól kiirtja a kórokikat és hamarabb elmúlik.

2017. júl. 20. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz! Nekem sose volt de állítólag nagyon fájdalmas.

Van aki beszélni se tud miatta.Férfit láttam akinek a könnye kicsordult miatta.

A lányomnak is szokott lenni és az Anaftin neki segít.

2017. júl. 20. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt régebben, de sokkal jobban fájt mint a tiéd, elképzelni se tudod.A torkom hátsó részén volt, nyelni nem tudtam a nyálam se, nemhogy még enni valamit.
2017. júl. 20. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
fokhagymát próbáld , segít csökkenteni a gyulladást.
2017. júl. 20. 21:38
 5/5 anonim válasza:
Én olyankor megmondtam a munkahelyemen, meg itthon is, hogy sebes a szám, és senki ne sértődjön meg, de csak akkor beszélek, ha muszáj. Nem is nagyon ettem,mert hiába voltam éhes, elment pár falat után az étvágyam. Tényleg borzasztó. Én octenisepttel fújtam, kb 3 nap volt fájdalmas nagyon.
2017. júl. 22. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!