Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ìnyen gennyes dudor...

Tündi0212 kérdése:

Ìnyen gennyes dudor kifakadhat magátol?

Figyelt kérdés
Letört az egyik rágofogam és 2 napja inyen nagy pukli lett ami tele van valamivel!kicsit az arcom is megduzzat és faj is fogorvoshoz csak jövöhéten tudok elmenni mert szabadságon van körzetihez nem megyek!!! Jegelem és flector port iszok ! Hogy valahogy kibirjam jövöhétig ! Ez a gyulladt pukli ki fakad magátol álltalában jövöhétig eleg nagy már? Huzni fogják a fogam mindenképp csak nem tudom hogy ez magatol ki szokott e fakadni én nem merem nyomkodni stb mert faj is! Elöre köszönöm
2017. júl. 17. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmúlik magától, de csak ideiglenesen, amíg megint be nem gyullad. Gyökérkezeléssel lehet csak megszüntetni, mivel az gyulladás a fog alatt. Nekem volt foggyökerem, amivel nem foglalkoztam, be szokott gyulladni, azt nekem is keletkezett egy csomó az ínyemen, ami el sem múlt, de nem fájt. Azt begyulladt egyszer nagyon, fájt, kihúzattam és kifakadt. Nagyon finom volt a genny a kijött belőle....
2017. júl. 18. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha rajta van a gennyzacsko és ugy huzzák ki a fogat akkor utanna kell kezdeni meg vele valamit? Egyaltalan igy ki lehet huzni hogy ott van ?
2017. júl. 18. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ki lehet húzni. Az ki fog fakadni utána, mert nem lesz fog, ami begyulladjon. Csak a gyógyulás lesz kicsit savanyú, keserű, meg fájdalmas. :)
2017. júl. 18. 10:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap a körzeti doki irt fel dalacint most azt szedem ez le viszi hétfőig? Hat igen attol félek enis hogy a foghuzás utan fájni fog a gyogyulás! :(
2017. júl. 18. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha le viszi, ha nem, fájdalom minimális biztos lesz a gyógyulás idején. Írass fel Cataflam-ot a fogdokival, az jól elnyomja a fájdalmat.
2017. júl. 18. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Flector port szedek
2017. júl. 18. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!