Foghúzás után ez normális?
Kedden húzták a felső fogamat oldalt. Itthon már nem volt vérzés se aznap, se azóta. Nem eszek tejterméket, vizet iszok, dinnyét, banánt, ilyesmiket eszek, és csakis a másik oldalon rágom ezeket, eléggé odafigyelek erre.
Nem szívogatok, nem köpök fogmosáskor, nem is öblögetek. Tényleg nagyon odafigyelek mindenre.
Reggelente mindig szép alvadt a seb, sőt utóbbi két reggelen elég picike volt már az egész, de estére mindig más, olyan piros "véres" állapotú -nem vérzik-.
Ma reggel is teljesen szép volt, visszaaludtam, és arra ébredtem, hogy megpiszkáltam a nyelvemmel álmomban, és megint olyan mint esténként, nem szép összehúzódott alvadt, hanem ellenkezőleg.
Nem fáj egyáltalán. Naponta 3x megmosom a fogaim, használok gingisol pluszt is, hogy véletlen se fertőződjön el.
Reménykedtem, hogy az még mindig a vérdugó benne, köszi! :) Nagyon vigyázok rá, épp ezért akadtam ki teljesen... Mennyi idő mire nem kell ennyire figyelni a vérdugóra mert összeforr valamelyest?
Azt tudom, hogy a teljes gyogyulas hónapokban számolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!