Bölcsességfogak kihúzzák vagy kiműtik?
Figyelt kérdés
A fog 3/4-e már kint van, 2 hét múlva kell mennem majd a fogorvoshoz, de nem tudom hogy kiműtik-e majd a fogat, vagy kihúzzák? Illetve meddig gyógyul kb?2017. júl. 9. 17:53
2/8 A kérdező kommentje:
Az jó lenne, mert legalább gyorsan túl lennék rajta és végre megszabadulnék tőle, de nem mindegy, hogy ezt már lehet-e húzni vagy szájsebészhez kell menni
2017. júl. 9. 18:00
4/8 anonim válasza:
Nekem mind a 4 bölcsességfogamat kihúzták. Gyógyulási ideje ugyanannyi mint amikor egy másik fogat húznak ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, hogyha nincs kint teljesen, akkor is ki tudják-e húzni. Fogalmam sincs meddig gyógyul egy fog, még sosem kellett húzni fogam
2017. júl. 9. 18:06
6/8 anonim válasza:
Az attól függ, hogy fel kell-e vágni hozzá az ínyt, illetve egyben ki lehet-e szedni. Ha a háromnegyede kint van, utóbbira jó az esély, de ezt majd a fogorvos megmondja.
Ha sima húzás, akkor néhány nap múlva már egész jól leszel, két hét múlva el is felejtheted. Ha műteni kell, akkor ugyanezen idő duplája a gyógyulás.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2017. júl. 9. 18:16
8/8 anonim válasza:
Nekem is csak fèlig volt kinőve, ráadásul a torkomba nőtt szinte, ès húzták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!