Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés után milyen fogfájás...

Nándi91 kérdése:

Fogtömés után milyen fogfájás az ami még normális?

Figyelt kérdés

Most tömtèk be a fogam 2 napja, gyógytömèst kaptam ès arra ment egy fehèr tömès.

Aznap este elkezdett fájni az állam, ès azóta is fáj.

Nem túl erősen de folytonos ès nem tudom, hogy most csak az ideg fáj vagy a fog szórakozik velem.

2017. júl. 7. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi újság a fogaddal? Ugyanúgy vagyok mint Te, nekem 2 napja tömtek elég nagy töméssel alul egy rágófogat. Azt mondta a doki, ha huzamosan fáj, menjek vissza, gyökér kezelni kell. Marha jó, odamentem egy nem fájó foggal, most mióta betömte egyfolytában fáj. Én sem tudom mennyi idő a normális fájás, most a tömés miatt megbolygatott ideg miatt fáj, vagy már KO a fog, annyi a gyökerének. Akkor mi a francnak tömte be azóta is csak szenvedek. Előtte nem fájt egyáltalán. Látom mindenkinek elmondják nagyobb tömésnél ezt a gyökérkezelés dumát, de most honnan tudja az ember, meddig normális a tömés utáni fájás???
2017. júl. 26. 23:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem csak napi 1 alkalommal fájt azelőtt a fogam.. Fèl órán át aztán abbamaradt, most èjszaka nyilal bele folyton.. Van hogy alszok fèl órát felèbredek rá, felállok sètálgatok akkor abbamarad, visszafekszem elalszom fèl óra múlva újra...

Jelenleg nem èrtem az egèszet mert amúgy a fogam abszolút nem fáj napközben, már az a kiható fájdalom sincs

2017. júl. 27. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyfolytában sajog... most bevettem egy fél algopyrint mert egész nap fájdogál... nekem azt mondta a doktornő, menjek vissza ha nagyon vagy sokáig fáj, mert akkor gyökérkezelni kell. Persze tömés után mondta, miután 15000 forintért betömte, a gyökérkezelés plusz 35000 forint. Nem is csak a pénz miatt, de minek tömnek be egy nem egészséges fogat, ha gyökérkezelés, vagy húzás a vége??? Mindenesetre nekem most három napos a tömés, még várok egy hetet, hátha csak tényleg a procedura viselte meg a fogat. Neked javulást kívánok, nincs rosszabb, ha nem tudsz aludni egy fájó fog miatt :(
2017. júl. 27. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!