Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Debrecenben hová tudnék...

Debrecenben hová tudnék elmenni állami, TB-s fogászatra? Nem ott élek, így nem tudom, hogy fogadnak-e? Nagy Otira gondoltam

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ott tudsz elmenni TB-s fogászatra, ahová be vagy jelentve(legalábbis nálunk utcák szerint van beosztva,hogy kihez mehetsz) vagy sürgősségi fogászatra lehet menni, nem tudom, hogy DEbrecenben hol van ilyen, de ott csak a tényleg sürgős teendőket végzik el.
2017. júl. 2. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy kis városban élek, Db-től 20km-re, mire hazaérek már fogászat nincs, ezért gondoltam, hogy bemennék Debrecenben egy TB-s rendelésre. Érdekes, mert van nálunk nőgyógyászat is, mégis fogadnak Debrecenben.
2017. júl. 2. 13:24
 3/3 anonim válasza:
A klinikán próbáld meg, ha nem zavar hogy hallgatók csinálnák akkor még ingyen meg is van minden, persze anyag árat fizetni kell (pl. koronánál), de tömés, húzás ingyen vannak.
2017. júl. 5. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!