Mit lehet kezdeni a kiálló szemfogaimmal?
Figyelt kérdés
Szemfogaim kiállnak a felső fogsoromból és ez esztétikailag zavar. Kihúzás és fogszabályozás ki van zárva, mert egyéb csontsorvadási problémáim is vannak, és ez a két fog erősen tart, ezek egészségesek. Mégis szeretnék találni valamilyen megoldást. A többi fogam szépen sorban áll. Épp most készülök megcsináltatni, mert sajnos a két egyest ki kellett húzni és pótoltatni. Gondoltam a fogpótlással egyben ezt az esztétikai problémát is megoldhatnám, de a fogorvos nem tudott semmi okosat mondani. Tud valaki segíteni?2010. máj. 20. 10:19
1/3 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz, majd Ő megmondja mit lehet tenni
2/3 anonim válasza:
Nekem is kiálltak, főleg az egyik.Szerencsére nekem ki lehetett húzatni és nem bántam meg, mert onnantól nyugodtan mertem beszélni és nevetni.Nem tudom neked mit lehetne,van esztétikai fogászat is, ahol lehet, hogy jobban tudnak neked segíteni.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.
Mármint másik fogorvoshoz menj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!