Két fog között lejött az íny?
Sziasztok.
Észrevettem ma, hogy metszőfogamnál két fog között az íny levált.
bekarikáztam a helyet ahol lejött.
Eléggé megijedtem, mit tudok csinálni?
Illetve lenne még egy kérdésem ha már felteszek egyet. Bal oldalt az utolsó 3 fogam fent eléggé fogkőves és begyulladt az ínyem. Eléggé kellemetlen és fáj is ha nevetek.
magándokimtól kértem időpontot ő azt mondta hogy jövőhét kedd. ha addig végigszenvedem megeshet hogy nagyobb kár fogja érni az ínyem és menjek gyorsan a helyi tbs fogorvoshoz?
Ez am azért is fúra mert 3hónapja voltam fogkőlevételnél és elméletileg ott nem kéne lennie semminek.
semmi. ugyan úgy log.
Jelenleg fogszabályzóm van, két hónap múlva fogják levenni de továbbra is csak lóg. Az a fogorvos nem tudott mit mondani rá, a szájsebész szintén..:D
Emiatt majd vissza kell mennem Parodontológiára. Még fogszabályzó előtt voltam de leakart húzni 3 alkalmas fogkőeltávolitással (60e ft) + egyéb kezeléssel.
Szóval sajnos jelenleg ebben nem tudok neked segiteni. Amíg nem lesz kedvem foglalkozni vele addig szinten tartom a területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!