Szerintetek kell fogszabályzó? (:
Figyelt kérdés
Elöl kiáll egy kicsit az egyik fogam , elölről nem látszik csak oldalról. Engem mégis zavar.2010. máj. 18. 20:56
1/4 anonim válasza:
Persze, így láthatatlanban megmondom, hogy kell-e :D:D:D Menj el egy fogorvoshoz, és ő bizony elárulja ;)
2/4 anonim válasza:
szerintem egy fogért ne menj el, mert lehet ahhoz, hogy szabályozd ki kell húzzon még egy pár fogat. Nem éri meg.
Én elmentem mert nálam nagy problémák vannak, de a szájsebészre többet kell költsek, mint a fogszabis doktornőre.
De ahogy te elmesélted nem hiszem, hogy kell húzzon...max egyet.
3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a fogorvost. Van akinek csak egy foga rossz mint neked viszont az évek múlva az összes többit eltolja a helyéről és nagyon rosszul fog kinézni. De ez egyénfüggő.
4/4 anonim válasza:
Sztem Biztos h kell. De ha csak egy fogad áll el akkor lehet hogy elég csak egy éjszakai is. AZ nem olyan drága és nappal nem feltétlenül kell viselned. Maximum 2 fogadat húzhaja ki,de erre nem nem olyan nagy az esély! Menj el fogorvoshoz! Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!