Mit vihetnék kirándulásra? (Fogszabályzó kérdés)
Banán, zsemle belseje és még puha péksütik.
Én úgy emlékszem, hogy két hétig volt nagyon rossz. Meg fogod bánni, hogy egyáltalán belekezdtél az egészbe :) Szerintem fájdalomcsillapítót is vigyél magaddal. De gondolom, hogy lesz ott azért bolt és be tudsz vásárolni, ezért én olyan több napra nem vinnék semmit.
Amúgy meg ami bevált a kockasajt, kenyér belsejébe, de ezután azonnal fogmosás.
Tényleg a tejes dolgok, amik a legjobbak. Van ilyen joghurt ital útközbenre. Utána meg majd veszel a boltban frisset.
De amúgy így tényleg elég gáz a dolog, meg a fogmosás kérdése is.
Én egy hónap után már az almát is simán ettem.
Szia!
Nekem egy hónapja van fent a fogszabályzóm. Nasiként én csak dörmit eszek a mai napig. A chipsek beleragadnak, a popcorn nekem még túl kemény, és már egyszer széttört miatta az ív.
A dörmi is beleragad, de könnyebb kiszedni, mint egy keményebb dolgot.
Nekem a felrakás után nagyon fájt, rettentően érzékennyé váltak a fogaim, és gyakran összekoccantak. Na az rohadtul fájt. Az összes fogamon egyesével rohant végig a fájdalom. Rágni nem nagyon fogsz tudni, mert a gyűrű miatt ott is nagyon fog fájni. Én felrakás után konkrétam vizen és napon éltem. :D
A joghurt jó ötlet, de a tárolás miatt tényleg nehéz, én még zacsis levest vinnék, mert azt se nagyon kell rágni. Rostos üditők, mert nagyon laktatóak és ha nem tudsz rágni, akkor legalább nem halsz éhen.
Sok sikert, és érzed jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!