Fogszabályozás Miskolcon?
Ha rendelőbe szeretnél menni,tb támogatással akkor én az Adamantin-t ajánlanám,én is náluk vagyok kezelésen :)
Sajnos mást nem ismerek :(
En is az adamantinba jarok,nemsokara leszek 18.
Reszletfizetesre nincs itt lehetoseg,de ha elhatarozzatok otthon,hogy kell a fogszabalyzo akkor megtudjatok oldani,mivel kovetkezo idopontot 2,5-3 honap mulva fogsz kapni (tapasztalat,julius kozepe utan,itt kaptam meg a csekket, novemberbe volt a felhelyezes szoval meg tobb ido) Nem tudom pontosan a holgy nevet,mivel nemreg (miota ejszakai fogszabalyzom van) kerultem at hozza. De a holgy,nagyon kedves,preciz es gyors. Eloszor beszelgetes van (miert kell,kb mennyi ido,arak) utana rontgen,majd mintalevetel,felhelyezes es kb 1,5havonta "huzas" En a tapasztalataimrol beszeltem remelem valamennyire segitokesz voltam:)
Nem az előző vagyok,de barátnőmnek most ragasztották fel:)
Két fajta van,az egyik 84ezer körül mozog,a másik pedig egy új fajta készülék és 190ezer körül van.
Bocsi,ha nem pontosak az árak,nekem 3éve ragasztották és akkor még 54ezer volt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!