Szerintetek gyökérkezelni kell?
Figyelt kérdés
4 éve betömték az egyik fogam és mostanában elkezdtem sajnos össze szorítani az álkapcsom és emiatt fáj az egész állkapcsom és az a fogam hidegre nagyon érzékeny lett de csak úgy, hogy egy pillanatra fáj ha hideg éri . Szerintetek gyökérkezelni kell? Vagy elmúlik ha most leszokok róla?2017. máj. 20. 15:03
1/3 anonim válasza:
Nem értek a dologhoz igazán, de szerintem nem biztos, hogy elmúlik. A biztonság kedvéért hívd fel a fogorvost és ő majd megmondja.
2/3 anonim válasza:
A hidegre való érzékenység azt jelenti, hogy a fogad él. Nem kell gyökérkezelni.
A hidegre való fájdalmat okozhatja az, ha a fog gyökérrésze felszínre jut. Az is okozhat fokozott érzékenységet, ha például a közelmúltban azt a fogadat, valami nagyon hideg érte, ilyenkor egy ideig érzékenyebb.
Használj Sensodyne repair and protect fogkrémet, puha sörtéjű fogkefét!
A szorításra egy éjszakai harapásemelő jelenthet megoldást.
3/3 anonim válasza:
Utolsó, nekem olyan érzékeny volt a fogam, hogy a kenyéren lévő vaj is túl hideg volt neki, és gyökérkezelni kellett. Bár én sem vagyok szakértő, de szerintem kérdező a te eseted nem ilyen súlyos, minnél előbb menjél el vele az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!