Cserszömörcés szájvíz foghúzás után?
Szombaton 5kor húzták két fogamat egyet felül meg egy rágót alul (utolsó előttit). A felső simán kijött gond nélkül pedig pocsék állapotban volt a helyével sincs gondom nem is érzem. Viszont az alsót bele kellett törnie a dokinak h kitudja venni mert letört korábban és kanállal tisztította a helyét de most szó szerint a szám közepéig van szétnyílva.
Még inni se tudok mert olyankor rossz de amúgy nem zavar aludni is tudok.
Olvastam, hogy a cserszömörcés szájvíz segíti az összehúzódását, a tapasztalatok érdekelnének vagy tippek hogy szépen gyorsan begyógyuljon.
Pár napig nem szabad öblögetni, ki ne öblítsd belőle a vérdugót, ami védi a sebet a fertőzéstől.
Ha annyira szét van nyílva, akkor nem értem miért nem varrta össze a sebet. Nem tudom elképzelni, hogyan lehet a szád közepéig szétnyilva, de ha ez igaz, akkor lehet össze kellene varratnod.
Jobb helyeken az ilyesmit össze varrják és tesznek bele fertőtlenítő pasztillát ami a csontseb gyógyulását is elősegíti.
Ha ez nem történt meg a szájvíz biztosan segít de szerintem nem túl sokat.
Cataflamot szoktak ilyenkor szedni hogy nehogy elfertőződjön (fél dózisút lehet kapni recept nélkül), van olyan orvos aki antibiotikumot is felír ha durva a seb.
gondolom SZTKban voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!