Begyulladt bölcsességfog?
Először azt hittem, hogy azért fáj időszakosan, mert nő.
De most már gyanakszom, hogy valami van. Van, hogy egy hétig is fáj, aztán megszűnik, egy ideig semmi. El is felejtem, aztán elkezdődik megint.
A fél fejem fáj róla, a nyakam is, a fülem is. Olyan is volt, hogy szédülni kezdtem. Kívülről nem pirod, csak annyi, hogy a szájpadlás felé kicsit meg van duzzadva.
Nem tudom, ez már gyulladás, vagy csak nő? Emiatt kiveszik?
Elmegyek fogorvoshoz mindenképpen, nem tőletek várom a tutit, csak kérdezem hátha volt valakinek hasonló...
Nekem ugyanez volt, fájt, de nem a fog hanem körülötte az íny. Már aludni sem tudtam. Aztán amúgy is volt időpontom csak egy átvizsgálás miatt de ez közbeszólt és telefonáltam hogy soron kívűl nézzenek rá mert megőrülök.
Nekem ott helyben ki is húzta az orvos. Azt mondta ki kell, mert már a fog miatt fáj minden. Nekem a nyirokcsomóim is bedurrantak a nyakamnál, fájt mindenem.
Szerintem neked is kiszedik. Kb 3 másodperc volt az egész, szerencsére kint volt az egész.
Persze, elérzéstelenítettéék kétszer is. Aztán csináltak röntgent.
Nem terveztem hogy aznap ki lesz húzva csak ugye már annyira fájt az ínyem hogy aludni, enni nem tudtam. Azt mondta az orvos hogy húzzuk ki mert amúgy sem fér el (kifele nőtt) és már a fogtól fáj minden. Aztán egy pillanat alatt kint volt. De nekem teljesen ki volt nőve a fog az volt a szerencsém. Most kinlódok mert rohadtul fáj. Hétfőn húzza a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!