Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Metszőfogam fele letört....

Metszőfogam fele letört. Hogyna tovább? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy lehet pótolni...

na de nekem az a parám h naggggyon irtózok a fogászati székbe:D H ez mennyire fáj?! MErt áhh... Szinte smemitől nemfélek de a fogászattól... ÚÚÚÚÚ

És 17éves tanulóként még ingyenes uggye?!

Ja és nem most történt hanem pár éve :S

2010. máj. 15. 11:49
 1/4 anonim válasza:
Kórházi rendelés ingyenes, a magánrendelés mindenkinek pénzbe kerül. Nem fog fájni, mert érzéstelenítő injekciót fogsz előtte kapni. Ha ettől félsz, kérj előtte előzselét (rákenik az ínyedre, ez lezsibbasztja), akkor az injekciót se fogod érezni. Nagy valószínűséggel lereszelik a fogadat, és utána kapsz rá egy teljesen új koronát. Ha kiment az érzéstelenítő, utána lehet, hogy fog majd picit fájni a fogad, de az hamar elmúlik. Nem kell félni :) Én ma voltam egy teljesen új dokinál gyökérkezelésen, kicsit furán nézett rám, amikor kértem az előzselét (meg is jegyezte, hogy ezt gyerekeknek szokták adni, meg ezek szerint akkor mostantól nekem is :D), de amúgy tényleg, semmit sem éreztem. Szóval hajrá!
2010. máj. 15. 12:19
 2/4 anonim válasza:
ui.: apukámnak 30 év után csinálták meg ugyanilyen probléma miatt a metszőfogait, szépen rendberakták neki.
2010. máj. 15. 12:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajjj:D Köszönöm szépen!:D Most megnyugottam:D ÉS élek az ELŐZSELÉ lehetőségével:D
2010. máj. 15. 12:41
 4/4 anonim válasza:
jó dolog is az :D én mindig úgy mondtam, hogy kérek előérzéstelenítést, de ez a mai doki valamiért nem értette, mi az, ő mondta, hogy ez "előzselé". ha ő mondja...
2010. máj. 15. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!