Egyáltalán nem fájdalmas, max. az ínyed lehet érzékeny utána, mert ha oda is lenő a fogkő, onnan is kiszedik. De az egy nap alatt elmúlik.
2010. máj. 15. 10:31
2/12 anonim válasza:
Ha nincs a kő alatt lyuk akkor, nem igazán fájdalmas, csak bosszantó érzés. Ha az alsó metszőfogaid hátuljáról szedik le akkor még a nyelvel érzékelve fura, hogy más lett ott.
2010. máj. 15. 10:31
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj!Sőt kellemesen bizsergető érzés.:)
2010. máj. 15. 10:38
4/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szinten fogköves a fogad.
Nekem szerdán szedték le a kb 8 éves fogkövemet. Alapból nem volt vészes csak a fogorvos a tükröt folyamatosan az ínyemhez nyomta ami viszont nem volt túl kellemes érzés.
Amúgy van UH-s fogkő leszedés is ami alatt nem is érzel semmit.
2010. máj. 15. 10:38
5/12 anonim válasza:
Utolsónak.
Neked nem UH-val szedték le? Vésővel meg kalapáccsal? Olyan helyre nem is mennék ahol nincs UH.
2010. máj. 15. 10:55
6/12 anonim válasza:
Nézd, nem pusztultam bele, hogy nem uh-val szedték le mert tényleg nem fájt. Amúgy is egy bizonyos mennyiségen túl már nem használ csupán az uh, kell hozzá a véső is.
De most, hogy leszedték azt a sokat, már uh-val fogják nekem is tisztítani.
2010. máj. 15. 11:00
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csütörtökön megyek kellőképpen be vagyok tojva.
Szerintem nincs sok rajta, de nagyon nem bírom a fogászati dolgokat.
2010. máj. 16. 09:39
8/12 anonim válasza:
Jó volt?
2011. jún. 14. 16:18
9/12 anonim válasza:
Amikor kész ki kell öblítened a szádat. Akkor kissé sok vért köphetsz, de ez a játék része. Én élvezem, ahogy dolgoznak a számban, utána nem lesz duzzadt az ínyed és tiszta a fogaid tövénél is. :) Megéri. Én 3 havonta csináltatom.
2011. jún. 14. 16:34
10/12 anonim válasza:
Abszolút nem fáj, inkább úgy fogalmaznék hogy kellemetlen picit, de a fogorvosnál mi nem az? :) Én pont ma voltam kicsit féltem előtte, de semmi. A fogkőleszedő picit félelmetesen néz ki de nem a hegyes oldalával csinálja, hanem merőlegesen a fogra. Ezt úgy kell elképzelni hogy rezeg a készülék, és "lekocogtatja" a fogköveket. Tudom hogy régen volt ez a kiírás, de hátha más is olvassa. Úgyhogy izgalomra semmi ok! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!