Létezik, hogy tényleg nem lyukas a fogam? Van ilyen?
Egy éve tömték be 3 fogam, de az egyik egy ideje érzékeny, ha édességet (különösen csokit) eszem. Havi rendszerességgel járok fogorvoshoz a fogszabályzóm miatt, és múltkor említettem neki a problémát, hogy az egyik tömött fogam érzékeny édesre (melegre és hidegre azonban nem). Megnézte, mondta hogy a tömések jó állapotban vannak, szuvasodást egyáltalán nem lát, de csináljunk egy röntgent is, hátha az jelez valamit. A röntgen alapján is minden oké.
Viszont a tömés előtt pont ugyanilyen tüneteim voltak, teljesen olyan, mint szuvas lenne (egyébként nem fáj, eszembe se szokott jutni, a tükörben se látszik semmi, egyedül édességnél olyan fura érzés)
Szerintetek van ilyen? (Maszek orvoshoz járok)
Oh, köszönöm!
Aggódom, mert nem szeretném ha gyökérkezelni kellene a fogat, már a tömés miatt is kivoltam (18 éves koromig egyszer se volt semmi gond a fogammal, és kicsit kiakadtam, hogy akkor meg hirtelen 3 is lyukas lett).
Sensodynet használunk itthon már több éve, bár mindig más fajtát abból is. Nem emlékszel, hogy pontosan melyik vált be nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!