Letudom vágni a foghidat?
Nem az egészet,csak a legszélsőt. Attól még a többi ugyan ugy marad? Nemfogmozogni?
A szélső alatt tönkre ment a fog érzem ,hiába mosokfogat ugyan olyan marad mintha nem mostam volna meg 1 hete. Meg akarom nézni aztánvossza ragasztom azt az egy fogat. Érzem,hogy picit mozog ott a hid mert szerintem a ragaszto elengedte és csak azért nem mozog jobban,mert a többi tartja ..
Mondtam a fogorvosnak,de szerinte csak elszineződött.. Mert poshad és zavar. Vissza tudom majd ragasztani ?
Azt csak fogorvos tudná leszedni, de ha arról a fogról levágja, lefejti, akkor a mellette levő részt nincs ami megtartsa, hiszen ott nincs fog, visszaragasztani nem lehet, mert lefejtik a fogról és sérül a korona.
Nézesd meg másik fogorvossal, mert ha mozog, akkor ott valami nem stimmel. Még az is lehet a fogad mozog a koronával együtt, de az is lehet, hogy már nem jól zár a korona és alámegy az étel, azért érzed a poshadást, vagy gyulladt alatt az íny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!