Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Letudom vágni a foghidat?

Letudom vágni a foghidat?

Figyelt kérdés

Nem az egészet,csak a legszélsőt. Attól még a többi ugyan ugy marad? Nemfogmozogni?

A szélső alatt tönkre ment a fog érzem ,hiába mosokfogat ugyan olyan marad mintha nem mostam volna meg 1 hete. Meg akarom nézni aztánvossza ragasztom azt az egy fogat. Érzem,hogy picit mozog ott a hid mert szerintem a ragaszto elengedte és csak azért nem mozog jobban,mert a többi tartja ..

Mondtam a fogorvosnak,de szerinte csak elszineződött.. Mert poshad és zavar. Vissza tudom majd ragasztani ?

2017. ápr. 27. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt csak fogorvos tudná leszedni, de ha arról a fogról levágja, lefejti, akkor a mellette levő részt nincs ami megtartsa, hiszen ott nincs fog, visszaragasztani nem lehet, mert lefejtik a fogról és sérül a korona.

Nézesd meg másik fogorvossal, mert ha mozog, akkor ott valami nem stimmel. Még az is lehet a fogad mozog a koronával együtt, de az is lehet, hogy már nem jól zár a korona és alámegy az étel, azért érzed a poshadást, vagy gyulladt alatt az íny.

2017. ápr. 27. 14:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahol hid van az összes fog csiszoltszoval mindwgyik alatt van eredeti fog kivéve egy alatt,de az a másik oldalon van. Szoval,ha leis szedném amellettelévö alatt van fog szoval tartaná elvileg, csak nehogy belevágjak és majd azért menjen az (is )tönkre. Biztos vagyok benne hogy az a szélsö amit meg akarok nézni az rossz.
2017. ápr. 27. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne te nézd meg. hanem menj el egy normális fogorvoshoz.
2017. ápr. 28. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!