Szokott fájni a gyökérkezelt fogatok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 19:12
1/8 anonim válasza:
nekem volt egy gyökérkezelt fogam. pár évig nem volt vele semmi gond, aztán egy hétvégén nagyon nagyon megfájdult. szombaton kezdett el fájni, szerdán ki is húzták mert nem bírtam megmaradni a fájdalomtól. sírva könyörögtem anyáéknak hogy vigyenek el húzassuk ki, mert a gyógyszerek amiket írt a fogorvos nem használtak. mikor kihúzták kiderült, hogy be volt gyulladva a 2 gyökér közt, ezért nem hatottak a gyógyszerek, és az érzéstelenítő sem foghúzás közben...
2/8 A kérdező kommentje:
És röntgenen sem látszott? VAgy azt nem is csináltak?
2010. máj. 14. 19:21
3/8 anonim válasza:
csináltak röntgent, de nem látszott rajta, mert pont a 2 gyökér takarásában volt.
4/8 anonim válasza:
Nekem mikor megcsinálták a gyökérkezelést csak az ínyem fájt, mert valami erős gyógyszert tett bele a doki. Mondjuk nekem utána csinált sok dolgot, de akkor fájt de már nem. Ez fél éve volt azóta nem fájt, de van mikor érzékeny az édesre, de amúgy nem fáj.
5/8 anonim válasza:
Nekem volt, hogy a gyökérkezelt, betömött kész fogam, később fájdogált vagy 1 hónapig, de annyira nem, hogy visszamenjek a fogorvoshoz, aztán meg elmúlt magától.
6/8 anonim válasza:
Kimondottan fájni nem szokott de előfordul, hogy átmenetileg érzékeny néha.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
másoktól is igy hallottam h néha érzékeny édesre, stb
csak az az érdekes h ez hogyan fordulhat elő ha már elvileg kiölték belőle az idegeket?
2010. máj. 15. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!