Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szokott fájni a gyökérkezelt...

Szokott fájni a gyökérkezelt fogatok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egy gyökérkezelt fogam. pár évig nem volt vele semmi gond, aztán egy hétvégén nagyon nagyon megfájdult. szombaton kezdett el fájni, szerdán ki is húzták mert nem bírtam megmaradni a fájdalomtól. sírva könyörögtem anyáéknak hogy vigyenek el húzassuk ki, mert a gyógyszerek amiket írt a fogorvos nem használtak. mikor kihúzták kiderült, hogy be volt gyulladva a 2 gyökér közt, ezért nem hatottak a gyógyszerek, és az érzéstelenítő sem foghúzás közben...
2010. máj. 14. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:
És röntgenen sem látszott? VAgy azt nem is csináltak?
2010. máj. 14. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
csináltak röntgent, de nem látszott rajta, mert pont a 2 gyökér takarásában volt.
2010. máj. 14. 19:27
 4/8 anonim válasza:
100%
Nekem mikor megcsinálták a gyökérkezelést csak az ínyem fájt, mert valami erős gyógyszert tett bele a doki. Mondjuk nekem utána csinált sok dolgot, de akkor fájt de már nem. Ez fél éve volt azóta nem fájt, de van mikor érzékeny az édesre, de amúgy nem fáj.
2010. máj. 14. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, hogy a gyökérkezelt, betömött kész fogam, később fájdogált vagy 1 hónapig, de annyira nem, hogy visszamenjek a fogorvoshoz, aztán meg elmúlt magától.
2010. máj. 14. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan fájni nem szokott de előfordul, hogy átmenetileg érzékeny néha.
2010. máj. 15. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

másoktól is igy hallottam h néha érzékeny édesre, stb

csak az az érdekes h ez hogyan fordulhat elő ha már elvileg kiölték belőle az idegeket?

2010. máj. 15. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!