Gáz ha egy 16 eves FIU fel a fogorvostol? XD
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 14:16
1/9 anonim válasza:
Én 20 évesen rettegek tőle. Már a gondolata is kiborít meg a gépek hangja.
2/9 anonim válasza:
Sok felnott is fel. Nem gaz, csak hulyeseg, mivel a fogorvos azert van, hogy segitsen. Ismerek olyat is, aki azert halt meg, mert nem mert elmenni a fogorvoshoz es vermergezest kapott a lyukas gyulladt foga miatt.
3/9 anonim válasza:
ááá ez cuki:D
Nyugi a 26,36,46,56,66 éves is félhet a fogorvostól. Én 26 vagyok és már 2 éve húzok egy fogtömést, pedig csak egy tömés lenne. Jó, hogy nem fáj. De neeeem... Aztán még tisztítást is szeretnék, ami tök alap dolog, de azt sem.
Pedig ma már elég jó dolgok vannak, amik mondjuk 10 éve nem nagyon voltak kifprrva.
4/9 anonim válasza:
Úgy gondolom nem a fogorvostól fél,ha nem szájban történő beavatkozásoktól.Ezért meg senki sincs oda .
5/9 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdeztem,mert a spanom nem mer egyedul menni,soha XDD Pedig tudommal semmitől nem kell félnie,legalabb is kivulrol ugy tunik semmifele beavatkozasra nincsen szukseg xDD
2017. ápr. 17. 23:24
6/9 anonim válasza:
Én a fogorvosoktól is félek..jobban mint egy állásinterjútól. Ha már muszáj mennem, mindig van velem egy haver. Azzal a megbízással, ha gyanús zajok jönnének, szabadítson ki... Ajánlom neked is.. Életet menthet...
7/9 anonim válasza:
Jah és 27 évesekre is ugyanolyan veszélyesek mint rád.
8/9 anonim válasza:
Édesanyám fogorvos, most már túl a 60-on, és ő is fél, ha mennie kell :).
Ő ráadásul pontosan tudja is, hogy mi vár rá.
Szóval nem, nem ciki. Irtó kellemetlen és fájdalmas is tud lenni, de szükséges, és minél előbb, annál valószínűbb, hogy még nem kell fájdalmas beavatkozás.
9/9 Serpent válasza:
Nekem eddig 2 fogamat húzták, egy pedig "húzásra van ítélve". Én sem vagyok oda a gondolattól, hogy oda menjek. A gépek, az az idegesítő lámpa, meg a gondolat, hogy most kitépi egy fogamat elborzaszt. Bár vagy ötven évvel ezelőtt még ilyen sem volt. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!