Fogorvos?! SOS.
14 éves fiú vagyok, jövőhét szerdán megyek fogorvoshoz..
Tavaly voltam, egy fögtömésen, és hát sajnos, előtte még pánikbeteg voltam..Már a fogtömés közben erős remegés, hányinger jött rám ahogy nyitvatartottam a számat..Sokat kértem szünetet, és a fogorvos már türelmetlen lett.Mondta hogy akkor most belerak egy gyógytömést..
Kisebb koromban tejfogat húztak ki, akkor nemvolt baj..Félek hogyha következőre megyek ugyanez lessz..
Mostmár egy öregebb nőhöz megyek, aki elvileg rendes, megértő..Egyépként a pánikbetegségem már csak szituácioktól függően jön elő..És nem roham, hanem nagyobb szorongás..Nem bírom a nyálelszívót..muszály? illetve a lézeres tömés közben lehet szünetet kérni?Nem birom 10 percen át folyamatosan nyitvatartani a szám..Itthon mostanában fogom gyakorolni stopperra h szokjam..Valaki segitene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!