Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felnőttként kb. mennyibe...

Felnőttként kb. mennyibe kerül a fogszabályozás SZTK-ban?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy nyilván nagy lehet a szórás, de egy körülbelül összegre kíváncsi lennék.
2017. ápr. 9. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

SZTK-ban?

Hát, a fogaidon túl nem tudom milyen árat kell még fizess..

2017. ápr. 9. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Felnőttként OEP (SZTK) által nem tudod szabályoztatni a fogaidat, ugyanis csak 18 éves korig állja a betegbiztosító, ill. amíg valaki nappali tagozaton tanul.
2017. ápr. 10. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet szabályoztatni, csak már nem támogatott, tehát teljes árat kell fizetni érte. Sajnos neten nem találom az árakat, időpontom meg júniusra van...ezért érdeklődöm.
2017. ápr. 14. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, fizetned kell érte, de akkor már miért mennél OEP-es rendelőbe, mehetsz magánba is, mert nagyságrendileg ugyanannyi. De nem kell annyit várnod, nem csapják össze a munkákat stb.

Csak egy jó tanács, én dolgoztam már OEP-es helyen és hidd el a magán százszor különb.

2017. ápr. 15. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja és azt még ki hagytam, hogy mivel nagyon hosszú a várakozás fogszabályzóra az OEP-es helyeken és te nem is vagy jogosult, lehet, hogy abszolút el sem vállalnak.

Előző voltam.

2017. ápr. 15. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] t%C3%A1mogat%C3%A1s a fogszab%C3%A1lyoz%C3%B3 k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9kre %C3%A9s a fogp%C3%B3tl%C3%A1sra (protetikai eszk%C3%B6z%C3%B6kre)?
2017. ápr. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!