Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hol van olyan hely Magyarorszá...

Hol van olyan hely Magyarországon, ahol TB által támogatott fohúzást és tömést vállalnak fogyatékosoknak altatással?

Figyelt kérdés
Magyarországon bárhol, lényeg hogy vállaljanak fogyatékos embereket és legyen altatás aneszteziológussal.
2010. máj. 12. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdezd a kezelőorvosát

nem tudok ilyen helyről

2010. máj. 12. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden megyei kórházban.
2010. máj. 12. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
90%-ig biztos vagyok benne, hogy a szegedi fogászati klinikán vállalnak ilyet. Bár azt nem tudom, hogy az altatást téríti-e a tb, vagy milyen %-ban téríti azt. Hívd fel őket, de szerintem Pesten, Pécsen és Debrecenben is érdeklődhetsz.
2010. máj. 12. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:

ez egy országos probléma, a neten is néztem ,pesten volt a szabolcs utcában ilyen hely,de az megszűnt. a kórházakban ugyan elaltatják és kihúzzák a fogát, de nem tömik be, mert nincs hozzá megfelelő háttér és készülék-ami nem megoldás, mert fogmegtartó kezelésekre is szüksége van a beteg embereknek is, akik nem értik meg hogy az ő érdekük a kezelés, illetve nem tolerálják,a fájdalmat, hangokat stb...

De ma reggel tudtam meg, hogy április 1-től a miskolcon már van lehetőség erre, csak ezt a neten nem hirdetik, az orvosok sem tudnak róla, akiket eddig kérdeztem.

úgy tűnik megoldódik a probléma!

azért köszi a válaszokat

2010. máj. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!