Fogkőleszedés? Nem ciki?
Sziasztok!
Szeretnék elmenni a fogorvosomhoz leszedetni a fogkövet mert már elég régen voltam. Viszont van 2 lyukas fogam. Ezt viszont csak később szeretném betömetni az anyagiak miatt. Nem ciki ezt megmondani? Elmegyek a fogkövet leszedetem de mást nem csináltatok, úgy is látja hogy van még baj....valaki csinált már ilyet hogy megmondta hogy miért nem? Köszönöm előre is a válaszokat!
Ne haragudjatok ha ez egy buta kérdés de ilyen helyzetben még nem voltam.
23/N
Szia! Szerintem nem ciki egyáltalán, ha őszinte vagy és elmondod. Biztos meg lehet beszélni, hogy máskor csinálja a töméseket. De nem tudom, hogy nem lenne esetleg fontosabb helyre rakni a lyukas fogakat? Bár azt nem tudom mennyivel költségesebb egyik a másiknál. De az is igaz, hogy a fogkő eltávolítása az egyik alap dolog egy normális fogásznál.
Lényeg, hogy legyél őszinte és mond el miert nem. Szép napot!
3.
Óriási tévedésben vagy....a tömést a körzetinek is kikell fizetni....de elküldenélek az én körzetimhez és akkor meglátom mennyire ajánlanad. Természetesen magán orvoshoz járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!