Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogkőleszedés? Nem ciki?

Fogkőleszedés? Nem ciki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék elmenni a fogorvosomhoz leszedetni a fogkövet mert már elég régen voltam. Viszont van 2 lyukas fogam. Ezt viszont csak később szeretném betömetni az anyagiak miatt. Nem ciki ezt megmondani? Elmegyek a fogkövet leszedetem de mást nem csináltatok, úgy is látja hogy van még baj....valaki csinált már ilyet hogy megmondta hogy miért nem? Köszönöm előre is a válaszokat!

Ne haragudjatok ha ez egy buta kérdés de ilyen helyzetben még nem voltam.

23/N

2017. márc. 26. 13:06
 1/10 vivi010101 válasza:

Szia! Szerintem nem ciki egyáltalán, ha őszinte vagy és elmondod. Biztos meg lehet beszélni, hogy máskor csinálja a töméseket. De nem tudom, hogy nem lenne esetleg fontosabb helyre rakni a lyukas fogakat? Bár azt nem tudom mennyivel költségesebb egyik a másiknál. De az is igaz, hogy a fogkő eltávolítása az egyik alap dolog egy normális fogásznál.

Lényeg, hogy legyél őszinte és mond el miert nem. Szép napot!

2017. márc. 26. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Sőt sokszor éppen hogy indokolt ilyen esetben elhalasztani a tömést, mivel a fogkő leszedés ínyvérzéssel is jár és így nem lehet tömni.
2017. márc. 26. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Fogmegtartó lezelések inhyenesek a körueti orvosodnál
2017. márc. 26. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
#2 fél évente leszedik a fogkövemet, sose vérzezt még az elmúlt 20 évben
2017. márc. 26. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Elhiszem hogy neked sose vérzett, de ha már régóta van fogkő, akkor ínygyulladás is lehet és akkor vérezni fog. Olyan is van, hogy csak egy-két vércsepp van, ami öblítéskor nem is látszik. Meg persze lehet sutura csíkot berakni, de töméskor akkor is az a tuti ha nincs mellette ínygyulladás.
2017. márc. 26. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki ott te vagy a főnök,amire van kereted azt csinálják meg,jogod van eldönteni,sőt a kezelést is visszautasitani
2017. márc. 26. 16:47
 7/10 A kérdező kommentje:

3.

Óriási tévedésben vagy....a tömést a körzetinek is kikell fizetni....de elküldenélek az én körzetimhez és akkor meglátom mennyire ajánlanad. Természetesen magán orvoshoz járok.

2017. márc. 26. 20:44
 8/10 A kérdező kommentje:
1. Az a baj, hogy kellemetlen a fogkő. A tömés pedih pici lyukakra értendő, ami kihúzza még azt az 1 hónapot, csak sajnos amit fogorvosra szántam elvitte egy hirtelen költözés :/
2017. márc. 26. 20:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Kedvesek vagytok :) akkor egyáltalán nem ciki ha megmondom hogy erre most nincsen.... köszönöm mégegyszer :)
2017. márc. 26. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Jogszabály szerint ingyenes, ha ezért a körzetid pénzt kér, nyomd fel a betegjogi képviselőnél

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. márc. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!