Az elektromos fogke hasznalata nem fog artani par szuvas fogamnak? Illetve lehet hasznalni amalgam tomott fog tisztatasara is? Vagy inkabb ne
Vette egy Braun elektromos fogkefet,mert allitolag ez jobb mint a manualis,de eleg regen hasznaltam mar elektromosat, de elotte nem beszeltem rola a fogorvosommal,jovoheten van idopontom a szuvas fogam megcsinaltatasa erdekeben. Tobbet artana mint hasznana szerintetek? Kicsit felek hasznalni,nehogy felsertsen valamit.Velemenyek,tapasztalatok?
Koszi
*Vettem
Hasznalna
#2-es hogy erted azt hogy "foldeld a szuvas fogadat"?
Utolso,koszi
Az elektromos fogkefét minimálisan rá kell nyomni, mozgatni viszont nem kell különösebben.
https://www.youtube.com/watch?v=SuehsevoUuU
Töméssel nem függ össze az elektromos fogkefe használata (amalgáméval sem). A szuvas fog viszont ha nem mossák, akkor tovább fog lyukadni. A tömött és/vagy szuvas fog éppen hogy nagyobb odafigyelést igényel, mint a többi - a fogorvos előtt és után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!