Gyökérkezelés után 12 nappal is fáj ha azon a felemen eszek akkor vissza menjek?
Hát első hét nagyon rossz volt, már bírok enni, de még érzékeny. Nem tudom ez mennyire normális ideiglenes gyógytömés van benne, szabad szemmel látszik de amúgy pici tömés nyelvvel olyan érzés mintha üreges lenne, nem telíti be a fogat.
Vagy semmit nem szabadna éreznem teljesen érzéketlennek kéne lennie?
Nekem eredetileg nem is akarta gyökér kezelni, kitisztította betömte de utána is nagyon fájt.
Elvileg annyira szuvas volt, hogy ez már nem segített és jött a gyökérkezelés.
Nem mondta, hogy a gyökércsúcs gyulladásban lenne. Csak azt mondta ha tömés nem segített akkor gyökér kezelni kell úgy látszik nagyon szuvas.
Nekem az édesanyám azt mondja, annak idején amikor neki rosszul idegelték ki, őrülten fájt.
Most pedig így 2 hét távlatából már jobb, de még olykor hideg érzékeny meg kicsit kellemetlen rajta rágni
Most mentem vissza magyar egészségügy tb által...
Hazaküldött mert teltház van másik fogammal se foglalkozott, de jövőhét ránéz átírta a délutani időpontomat is ami nem jó délelőttre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!