Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Baj, ha még várok egy hetet a...

Baj, ha még várok egy hetet a rossz fogam kihúzásával?

Figyelt kérdés
Nos van egy fogam amit ki kell húzni, be is van gyulladva eléggé, még gennyzacskója is van neki :( De a fogorvos, akitől nem félek és aki jól tud fogat húzni, csak jövőhét hétfőn rendel, addig lesz valami baja ? Máshoz én nem merek elmenni.
2010. máj. 11. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én sem mennék csak ahoz,akiben tényleg megbízok.szerintem ha nem fog jobban fájni stb.akkor várj hétfőig.
2010. máj. 11. 16:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Tekitnve milyen lassan alakul ki az ilyen, egy héten már nem fog sok múlni. Azonban készülj fel egy nagyon kellemetlen egy hétre.
 3/12 anonim ***** válasza:
Legfeljebb nagyon fájni fog, és feldagad az arcod.
 4/12 A kérdező kommentje:
FÁjni nem igazán szokott, csak néha kellemetlen
2010. máj. 11. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Fájdalomcsillapító meg gyulladáscsökkentő és nem lesz gond! Különben ha be van gyulladva és nagy gennyzacskója van, akkor lehet hozzá sem fog nyúlni! Szóval próbáld gyógyszerekkel visszaszorítani a gyulladást!
2010. máj. 11. 16:39
 6/12 A kérdező kommentje:
De mondta, hogy kihúzza, mert nem múlt el gyulladáscsökkentőtől.
2010. máj. 11. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
akkor tudja mi a dolga! Nem lesz gond! Azért tegyél meg mindent, hogy visszaszorítsd a gyulladást, mert úgy neki is és neked is egyszerűbb lesz a kihúzása...
2010. máj. 11. 16:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Miért, így fájni fog????? Kérdeztem, azt mondta nem fog fájni, elérzésteleníti.
2010. máj. 11. 16:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne félj ennyire! Nekem ma 2 bölcsességet húztak egyszerre! :) Ha jó normális a fogorvosod akkor kb. másodpercenkét fogja kérdezni, hogy fáj-e meg minden és ad újra és újra érzéstelenítőt! Nem lesz gond! Viszont azt a gennyzacskót lehet fel kell vágni, ami szerintem végképp nem fog fájni, max kicsit kellemetlen lesz, de ebbe nem tudok nyilatkozni, mert nekem így begennyezve még hál' Istennek nem volt sosem!
2010. máj. 11. 16:51
 10/12 anonim válasza:
Szerintem tedd túl magadat rajta és utánna annál jobb lesz. De lehet hogy begyulladhat ha nem mész el vele orvoshoz!!
2010. máj. 11. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!