Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Panorámaröntgen bpn ülve?

Panorámaröntgen bpn ülve?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

panorámaröntgent kellene csináltatnom kaptam is beutalót a baross utcain lévőn. Elmentem és ugye állva kellett. állva általában orvosnál mindig jobban rástresszelek és rosszul is lettem sajna így nem tudták megcsinálni. ismertek olyat ahol ülve is lehet?

#panorámaröngten
2017. márc. 14. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Mitől stresszelsz? Itt még levetkőzni se kell meg semmi, nem is fáj
2017. márc. 14. 16:20
 2/2 A kérdező kommentje:

hát az elejné nem is stresszeltem. Tök jó kedvűen mentem be, beszélgettem a nővel aki végezte volna az egészet. Majd mondta hogy harapjak rá arra a müanyag izére. megtettem..mondta hogy igazitsam még meg és közben teljesen rosszul lettem. szóltam neki hogy hozzon vizet ha lehet és ájulás közeli állapotba kerültem. sipolt is a fülem rendesen.

Nem tudom megmondani miért. Nem vagyok kompatibilis az orvosi eszközökkel sajnos. Ilyen tekintetben teljesen életképtelen vagyok. Ülve sokat levenne rólam az egész.

2017. márc. 14. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!