Mit lehet csinalni hogy egy szép fogsort kapjak? (kep)
Kerlek a negativ kommenteket hanyagoljatok, mert nagyon erzekeny vagyok ilyen teren,azaz nem nagyon vagyok kibekulve a fogaimmal. A kerdesemhez pedig annyit fuznek, hogy mit kellene tennem, hogy egy egyenes "normális" fogsort kapjak.(1 évig hordtam már fogszabályzót)
Kep: [link]
A fogsor megfelelő, ezen már semilyen fogszabályzó nem segít. Majd ha nagy leszel, nem fog rossznak tűnni.
Helyedben azért eldobnám a fogkefét és helyette az ayurvéda fogápolást választanám kókuszolajjal.
Hejat tehetnek ra. De azzal roncsoljak is az ep fogaidat. Miert kell az? Ettol vagy egyedi.
Ashlee simpson is jo nagy h.lye volt, hogy megmuttete z orrat. Tucatno lett, eszre se venni...elotte meg egy szexi,izgi,kulonleges no volt. (Nokent mondom)
Én több hibát is látok, de ezeket nem sértésből írom.
A harapásod egyáltalán nem jó, a középvonalad teljesen el van csúszva egy bő fél fognyit, ami nagyon szembetűnő. Plusz a kép bal oldalán felül olyan, mintha nem lenne 2-es fogad, és az 1-es mellett egyből a szemfogad lenne. Szerintem keress fel egy JÓ fogszabályzó szakorvost, ő biztos tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!