Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen a fogszabályzó?

Milyen a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Sokáig tart még felrakják?(alol,felöl)

nem lesz olyan ducis az arcom tőle?

fogok tudni normálisan beszélni?

máj.13.-án fogszabályzóós leszeek..és egy kicsit tartók tőle..bár az biztos h a végeredmény jó lesz :D L/13

2010. máj. 10. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tart sokáig

nem lesz duci

eleinte zavarni fog, a szád kisebesedik

tuti jó lezs az eredmény, ha majd az éjszakait is rendesen fokgod hordani

2010. máj. 10. 16:23
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Én annyi idős voltam, mint te, mikor felrakták a foszabimat... (nekem 2 évig volt, de úgy tűnik, mintha csak egy hétig lett volna..) Hát nekem 2 órán keresztül rakták fel a felsőt meg 2 órán keresztül az alsót.. Deee általában nagyon gyorsan megvan.. Akit ismerek és fogszabija volt, mindenkinek 20 perc körül volt.. Csak nekem valószínűleg máshogy rakták.. :S nem értek hozzá annyira.. de nem is a felrakás lesz a rossz, hanem az első két hét lesz kellemetlen. Bökni fog és sebes lesz a szád.. Trükk: nem szabad sokat beszélni :) Aztán teljesen megszokod majd. A lényeg, hogy ne nagyon rágózz meg karamellás cukrot ne egyél, mert lejöhet tőle, és az nagyon kellemetlen. (tapasztalat)

Szóval nem vészes, ne izgulj! ;)

2010. máj. 11. 15:29
 3/3 A kérdező kommentje:
köszii nektek =D
2010. máj. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!