Milyen a fogszabályzó?
Sokáig tart még felrakják?(alol,felöl)
nem lesz olyan ducis az arcom tőle?
fogok tudni normálisan beszélni?
máj.13.-án fogszabályzóós leszeek..és egy kicsit tartók tőle..bár az biztos h a végeredmény jó lesz :D L/13

Nem tart sokáig
nem lesz duci
eleinte zavarni fog, a szád kisebesedik
tuti jó lezs az eredmény, ha majd az éjszakait is rendesen fokgod hordani
Szia!
Én annyi idős voltam, mint te, mikor felrakták a foszabimat... (nekem 2 évig volt, de úgy tűnik, mintha csak egy hétig lett volna..) Hát nekem 2 órán keresztül rakták fel a felsőt meg 2 órán keresztül az alsót.. Deee általában nagyon gyorsan megvan.. Akit ismerek és fogszabija volt, mindenkinek 20 perc körül volt.. Csak nekem valószínűleg máshogy rakták.. :S nem értek hozzá annyira.. de nem is a felrakás lesz a rossz, hanem az első két hét lesz kellemetlen. Bökni fog és sebes lesz a szád.. Trükk: nem szabad sokat beszélni :) Aztán teljesen megszokod majd. A lényeg, hogy ne nagyon rágózz meg karamellás cukrot ne egyél, mert lejöhet tőle, és az nagyon kellemetlen. (tapasztalat)
Szóval nem vészes, ne izgulj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!