Altatásos szájsebészetről tapasztalatok?
Fóbiásan rettegek a fogászati beavatkozásoktól, főleg, ami nagyon invazív. Most bedurrant a bölcsességfogam. Egy korábbi röntgen jelezte, hogy időzített bomba és ciszta van alatta.
Jelenleg Cataflam diétán élek és az előzetes jóslatok (mármint fogász által) ki kell vésni ezt is és a másik oldalon levőt is, mert az meg 90 fokban eldőlve nőtt.
Pszichésen képtelen lennék elviselni éber állapotban egy ilyen beavatkozást. Voltam már többször altatva, kiemelkedően jól viseltem mindig. Se hányinger, se szédülés. Még csak félre sem beszéltem, ahogy sokan szoktak. Így magától az altatástól nem félek.
A fő kérdésem az lenne, hogy altatásos szájsebészet után fogok fájdalmat érezni, vagy ha igen, arra elég egy mezei fájdalomcsillapító? A műtét után mennyi idővel mehetek haza?
Igen, kb. 110 E Ft, plusz a műtét maga.
Államiban sajnos nincsenek ráállva arra, hogy listaáron fizesd ki azt, amit nem támogat a TB, esetleg kezdheted rögtön a betegjogi képviselőnél, hátha ő tudja, hogyan kell ezt megtudni, igényelni. Szerintem államiban olcsóbb is kell legyen az altatás.
Ha megtudtál valamit, nekem is szólj, én is ilyet szeretnék.
1: Nekem maga a műtét is rettenetes volt, és 2 hónapig nyelni sem tudtam, annyira fájt, és még ma is fáj 9 év után.
A másik alsót ki sem akarom emiatt szedetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!