Ez mi lehet, es mitol? Meg mit tegyek hogy elmuljon? Ugye nem valami komoly?
Szoval,a bal felo negyes es otos fogaim felett az inyen kicsi gombszeru valamit tapasztaltam par napja. Faj kicsit ha megnyomom a nyelvemmel,vagy ha eszek azon az oldalon. De maga a fog/fogak rendbe van,nem szuvas semmi,csak a folotte/folottuk levo inyen van ez.
Szerdan megyek fogorvoshoz.
Koszi a valaszokat.
Nincs fogkovem
Meg fogfeheritesen is voltam egy hete
Lehet hogy attol lehet?
Marha jo.holnap megyek akkor.
Egyebkent nem javult,pedig vettem meridol szajoblitot,meridol fogkremet,es puha meridol fogkefet. Egyebkent en nem magyarorszagon elek mar,hanem Nemetorszagban,de magyar fogorvoshoz jarok itt a kozelben van praxisa. Mar van gyokerkezelt fogam,koronam,es tomesem,amit o csinalt,kivalo professzor,nem ereztem.semmit mikor csinalta,es azutan sem fajt,csak hat az osszegek kicsit fajtak amiket kifizettem a kezelesekre,korona,tomesek stb. Eddig kb tobb mint 1000euroba vagyok evvel,es meg nincs vege,es igy is olcson megusztam,mert az itteni biztositom fedezi a 60% at nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!