Kis fogkő alatt már is lyuk van?
Épp fogorvos váltás van a településünkön, nem is tudni mikor lesz az új, ezért kérdem itt.
Na de a két alsó szemfogamon már vagy egy éve biztos van a tövén fogkő. Ezt jeleztem is a fogorvosomnak, de a válasza az volt hogy nem nézegessem a fogamimat :O Most már mérges vagyok magamra, hogy nem voltam erőszakosabb.
Ami a lényeg hogy tényleg nem sok van a külső oldalán amit ugye mindenki lát. Érdekes módon belül semmi(nyelv oldali). Az ínyem is mintha lehúzódott volna valamelyest :(
Most az egyik fogról lejött egy kis fogkő de alatta olyan mintha lyukas is lenne. Érdekes az hogy nincs befeketedve.
Utána néztem házilagos fogkőtisztításnak (szódabikarbóna+olaj) és a másik szemfogamnál is találtam egy ugyan ilyet ma :(
(Olvastam olyat is hogy lehet h nem jó a szodabikarbóna, de több netes oldal is foglalkozott vele.)
Közel az ínyhez tesznek tömést? Persze ezen kívül a fogam hibátlan....:(
Ínnyel lehet valamit kezdeni?
Magát a fogkő eltávolítást tudtommal támogatja a tb.
Amúgy 28 éves vagyok, férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!