Valami van a nyelvem alatt, mi lehet? HELP ME!
Figyelt kérdés
A nyelvem alatt valami kis fehér ,,pötty" van, olyan 3-4-5 mm az átmérője körülbelül, és a közepe lyukas picit.... Mellesleg picit fáj is.. Nem tudom hogy mi ez, kérlek segítsetek, ugye nem gomba vagy valami???2010. máj. 9. 02:58
1/5 A kérdező kommentje:
És olyan mintha ilyen pici hólyagocska lenne, de nem az. :S
2010. máj. 9. 03:02
2/5 anonim 

válasza:

A szájüregben növő fájdalmas - általában fehér színű - gennyel teli apró hólyagocskákat aftának vagy herpesznek nevezik. Azokat is, amelyek nem az ajkakon, hanem a szájüregben vannak.
Keressél rá valamilyen gyógymódot a Gugliban. Ecsetelőt szoktak felírni rá orvosok, de azok általában rossz ízűek, és különben is, a nyáladzás folytán pillanatok alatt lenyeljük. De a gyógyszertárban kapható vény nélkül Mundisal nevű gél, amivel ecsetelni lehet. Próbáld ki.
Keress rá, hátha van valami népi gyógymód is rá. Egyébként pár nap alatt magától el szokott múlni.
3/5 anonim 

válasza:

nekem is szokott lenni,én még egyszer sem mentem el vele orvoshoz,teljesen felesleges(ha nem javul 1 héten belül,vagy esetleg rosszabb lesz,akkor menj el vele). nekem 1 hét alatt szokott elmúlni. vagy pattanás,vagy valami piszkosabbat vettél a szádba,és attól van.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
valami ecsetelőt kipróbálok!
már megijedtem hogy valami fertőzés, vagy gomba O_O
2010. máj. 9. 08:46
5/5 anonim 

válasza:

nekem is szokott lenni, pontosabban a felső szájpadlásomon, de úgy, hogy nem tudtam összecsukni a számat, mert akkor sértettem a fogaimmal. Eszembe se jutott, hogy dokihoz menjek vagy, hogy rakjak vmit rá. Pár nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!