Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valami van a nyelvem alatt,...

Valami van a nyelvem alatt, mi lehet? HELP ME!

Figyelt kérdés
A nyelvem alatt valami kis fehér ,,pötty" van, olyan 3-4-5 mm az átmérője körülbelül, és a közepe lyukas picit.... Mellesleg picit fáj is.. Nem tudom hogy mi ez, kérlek segítsetek, ugye nem gomba vagy valami???
2010. máj. 9. 02:58
 1/5 A kérdező kommentje:
És olyan mintha ilyen pici hólyagocska lenne, de nem az. :S
2010. máj. 9. 03:02
 2/5 anonim ***** válasza:

A szájüregben növő fájdalmas - általában fehér színű - gennyel teli apró hólyagocskákat aftának vagy herpesznek nevezik. Azokat is, amelyek nem az ajkakon, hanem a szájüregben vannak.

Keressél rá valamilyen gyógymódot a Gugliban. Ecsetelőt szoktak felírni rá orvosok, de azok általában rossz ízűek, és különben is, a nyáladzás folytán pillanatok alatt lenyeljük. De a gyógyszertárban kapható vény nélkül Mundisal nevű gél, amivel ecsetelni lehet. Próbáld ki.

Keress rá, hátha van valami népi gyógymód is rá. Egyébként pár nap alatt magától el szokott múlni.

2010. máj. 9. 06:31
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is szokott lenni,én még egyszer sem mentem el vele orvoshoz,teljesen felesleges(ha nem javul 1 héten belül,vagy esetleg rosszabb lesz,akkor menj el vele). nekem 1 hét alatt szokott elmúlni. vagy pattanás,vagy valami piszkosabbat vettél a szádba,és attól van.
2010. máj. 9. 07:09
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

valami ecsetelőt kipróbálok!

már megijedtem hogy valami fertőzés, vagy gomba O_O

2010. máj. 9. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is szokott lenni, pontosabban a felső szájpadlásomon, de úgy, hogy nem tudtam összecsukni a számat, mert akkor sértettem a fogaimmal. Eszembe se jutott, hogy dokihoz menjek vagy, hogy rakjak vmit rá. Pár nap alatt elmúlik.
2010. máj. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!