Mit csináljak, ha a korona teljesen más alakú, mint a fogaim?
Amióta felrakták szenvedek vele. A fogaim alapból ilyen mélyedésesek:
A koronát viszont úgy csinálták meg, hogy az full egyenes, nincs benne mélyedés. Már rengeteget csiszoltattam belőle, annyit, hogy kilátszik a fém is egy helyen, mintha lyukas lenne. A felette levő fogamat nyomja, annyira magas lett. Ez a második koronám azon a fogon, mert az első nem lett jó ennyire sem, folyton leesett.
A tömés nem szokott baj lenne, ha magas, mert kopik le belőle, de ez soha. Ha vettek le mintát, akkor miért nem a többi fogamhoz igazítják?
Ez volt életem legrosszabb döntése, már vagy 10-szer mentem vissza miatta a fogorvoshoz. Egyszerűen kitépném a helyéről érzésem van, mert annyira nem illik oda.
Anya beszélt rá, hogy csináltassam meg, mert sokat panaszkodtam miatta és neki több, mint 20 éve tart a korona.
Az baj lehet, hogy ott kilyukadt? Próbált belőle csiszolni, de nem jött össze neki. Itthon vettem észre, hogy ez lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!