Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A koronával szemben lévő fog...

A koronával szemben lévő fog fáj. Lehet mert túl magas? Főleg, mikor harapok.

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan az az oka. Menj vissza a fogorvoshoz, hogy csiszolja be.
2017. febr. 10. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy amiatt fáj, de más is lehet a gond. Mindenképp menj vissza!
2017. febr. 10. 14:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Most voltam nála héten, csiszolt belőle, de nem lett jobb.
2017. febr. 10. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Addig járj a nyakára, ameddig nem lesz jobb.
2017. febr. 12. 16:57
 5/7 SpecKrisz válasza:

Az elején nekem is fájt a koronával szemben lévő fog de aztán elmúlt! Nem vagyok fogorvos de lehet hogy attól fáj mert már rég nem rágtál ott, vagy ha igen akkor nem olyan intenzíven mint az új fogaddal...

A lényeg hogyha össze csukva a szádat a korona érezhetően előbb érintkezik a szemben lévő foggal akkor csiszoltasd addig amíg kb egyszerre érintkezik az összes foggal! Ha a magassága jó de még fáj akkor várj egy kicsit, el fog múlni a fájdalom amennyiben egészséges a fog...

2017. febr. 15. 09:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Már nem csiszolnak belőle semmit, kilátszik a fém. Nemhogy előbb érintkezik, hanem jó 4 mm-el magasabb, mint a mellette levő fogam. Már 2 hónapja van fent, mióta rendesen felragasztotta fáj ennyire.

Már teljesen elkoptatta a szemben levő fogamat, a tömést benne és a többi fogam is kopik.

2017. febr. 15. 14:41
 7/7 L1lla ***** válasza:
Szerintem cseréld le a fogorvosod, aki ilyen vacakot tesz s szádba, az enyém addig csiszolja, amíg nem mondom azt összeharapáskor, hogy már nem érzem.
2017. febr. 16. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!