Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A holnapi idopontomat lemondha...

A holnapi idopontomat lemondhatom a fogorvosnal betegseg miatt?

Figyelt kérdés
Reggel mar ereztem hogy lappang bennem valami, de nem gondoltam hogy ennyire kijon rajtam. Kohogok es kapar a torkom, alig van mar hangom. Engem nem zavarna ha elmennek mert kibirnam de fertozni azert nem szivesen mennek oda. Viszont ha aznap mondom le az aznapi idopontom nem problema? Nincs valami idokorlat hogy meddig mondhatom le?
2017. febr. 8. 21:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Fogszabalyzasrol van szo.
2017. febr. 8. 21:51
 2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma. Viszont ha te is csak 5 percet vagy bent nála, akkor egy pici köhögés miatt nem kell lefújnod. Nekem is van fogszabim és nem egyszer utaztam 50 km-t as fogorvoshoz, mert tisztában voltam a következő időponttal (kb. 1-2 hónap). Ezért inkább utaztam. Ha jó viszonyban vagyok az orvossal és a nővérrel, megértik, de neked nem fúrják a fogad, szóval nyugodtan mehetsz. Azoknak lenne problémájuk, akinek fél órán keresztül nyitva kell tartaniuk a szájukat, és ha utánad következő embereknek ugyanazokkal az eszközökkel nézi meg a fogaikat. Mindenesetre fertőtleníti őket, de az emberekben megmaradna a veszélyérzet, hogy megfertőzöd őket.
2017. febr. 8. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:

de gond. mert aznapra nem tud mást már berakni, tehát elesik bevételtől. Ezért sok helyen az aznapi lemondást ki kell fizetni részben vagy egsézben.

magántanároknál, terapeutáknál, orvosoknál is előfordul.

De gondolj bele. Van rajta maszk, és gumi kesztyű. Hogy fertőzhetnéd meg.

Oda vissza meg viselj te maszkot.

Japánban aki beteg az magától felveszi a maszkot a többiek érdekében. Ezért automatából bárhol kaphatóak.

2017. febr. 8. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

első hozzászóló:

ha megpróbálja ugyan azokkal az eszközökkel egy másik páciensét is megvizsglni azonnal péniszre húzzák és kerékbe törik. Szigorúan tilos és tudják is!

2017. febr. 8. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Okes, akkor elmegyek :) csak valahol olvastam hogy le kell mondani betegseg eseten, de aznap lemondani en is illetlensegnek tartom. koszi a valaszokat.
2017. febr. 8. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Bízd az orvosra, menj oda és mondd el, hogy beteg vagy, lehet ad másik időpontot, de az is lehet, hogy ellát.
2017. febr. 9. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!