Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nektek megengedi, hogyha...

Nektek megengedi, hogyha fogorvoshoz mész, ne menjél iskolába?

Figyelt kérdés

18 vagyok, most kezdtem az egyetemet

Úgy alakult, hogy ma sürgősen vissza kellene mennem a fogorvoshoz, aki másik városban.

Nem engedték meg, hogy otthon maradjak, hanem elhajtottak suliba és utána buszozzak el a fogorvoshoz.

Csak az a gáz, hogy megint valami Interspar vagy Tesco wc-ben moshatok fogat. Kellemetlenül érzem magam és szégyenlem, hogy ott kell szarakodnom. Suliban sem tudok, mert egyből rohanok a buszra.

Annyira elegem van, hogy még ebben sem dönthetek, ráadásul igazolás sem kellene.

2017. febr. 6. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem hagytam ki sulit vagy munkát fogorvos miatt (pedig fél életemben jártam fogorvoshoz), nekem ebből nem volt gondom. Olykor a fogorvosnál mostam fogat, mindenütt rendes hely volt hozzá.

Viszont ha nem akarsz egyetemre menni, ne menj. Ha nem állítanak melléd őrt, akkor mégis hogyan ellenőrzik, bemész-e?

Azt nem írom, hogy 18 évesen már lehetsz elég erős és határozott ahhoz, hogy magad intézd a dolgaid akkor is, ha otthon laksz, mert nem mindenkinek olyan a személyisége és neveltetése s vannak azért problémás szülők is. De szembeszállni velük vagy simán elmenni fogorvoshoz az kicsit más.

2017. febr. 6. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Mikor kell menni? Ha délután, akkor egyértelmű, hogy előtte mennék suliba.

És miért nem tudsz a suliban fogat mosni? Nem kell rohanni a buszhoz, kezdj el korábban készülődni.

Én középiskolás koromban jártam fogorvoshoz egy ideig. Előtte vagy utána mindig mentem a suliba, nem hiányoztam ezért egész nap. Ez alól kivétel, ha valami nagyon durvát csinálnak és fájdalmas nagyon.

2017. febr. 6. 09:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért az egyetemen nem úgy vannak az órák, hogy 2-kor végzel.

Pont úgy végzek, hogy 5 percem marad kiszaladni a buszra és épp odaérek a rendelés végére, meg közben valahol keresek egy helyet fogmosásra.

Ha itthon maradhattam volna, akkor szépen odaérnék kényelmesen nem rohanok, kapkodok, hogy elcsípjem még az orvost.

A hiányzás volt mindig is a heppjük. Azt kiabálták, hogy így is elég sokat döglöttem itthon, nem engedik, hogy lógjak. Sajnos apa itthon van egész délelőtt, meg sem tehetem, hogy nem megyek el.

2017. febr. 6. 09:24
 4/7 A kérdező kommentje:

* itthon vizsgaidőszakban

Nem jártak ilyen helyre és nehéz volt velük megértetni, hogy most 1,5 hónapig csak vizsgára járok be. Szerintemapa máig nem hiszi el, hogy ez így van. Azt se fogták fel, hogy előző félévben nem volt minden nap órám. Rengeteget ordibáltak velem, hogy lógok. Apám még most is a fejemhez vágja. Megmutattam az órarendet, erre kitalálták, hogy gépen átszerkesztettem, hogy becsapjam őket.

2017. febr. 6. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
3: De mi a gond? Nem mindegy, hogy mikor végzel? Eljössz előbb. Előbb eljönni nem lehet? De egyáltalán be se menni meg igen? Én ezt nem értem.
2017. febr. 6. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Mégis ki nem engedi, hogy kihagyj egy napot? Felnőtt vagy, az egyetemen általában a ta dolgod, hogy bejársz vagy nem. Persze vannak kötelező előadások, de bárki megbetegedhet, egy nap még nem a világ vége.
2017. febr. 6. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Küld be a szüleidet,hogy ők maguk megkérdezzék az órarendet és koppanjank.

Idulj el elöbb a suliból.

vagy moss fogat a suliban az elöadás előtt.

2017. febr. 7. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!