Rágom belül a számat, hogyan szokjak le róla?
Figyelt kérdés
Belül rágom a számat egy jó ideje, főleg amikor idegeskedek...és ezután véraláfutásos lesz a szám oldalán és nem valami szép..hogyan szokjak le róla?2017. febr. 4. 22:45
3/4 anonim válasza:
tedd magad boldoggá. csinálj olyan dolgokat amik feltöltenek. legegyszerűbb, ha dohányzol, akkor ezek a kényszerek annyira nem lesznek, de ha nem gyújtasz rá számíthatsz ,hogy lerágod a fél kezed :D na viccet félre téve, nem a cigi a legjobb megoldás. hanem valami stressz levezető technika. meditálás, relaxálás. futás, sportok.. olvasás, séta stb..
4/4 anonim válasza:
Szia en is rágom a számat :D de én sajnos elől az ajkamat is de én sebesre es mindig megfogadom amikor meggyógyul hogy többet nem, aztan azt veszem észre hogy megint csinalom. En akkor szoktam amikor nincs dolgom es nem terelődik el a figyelmem. Úgyhogy lehet mindig kene valamit csinálnom :D tegnap is felszakitottam a bőrt, kicsit vérzett is de be gyógyult, most kell magamon erőt venni :D
Szerintem erről nem lehet leszokni. Kényszer cselekvés. Utálom. Mondjuk nálunk apukám is rágja, nagybátyám is az ő unokatesojuk is úgyhogy mar arra gondoltam örököltem ezt a hulye szokást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!