A fogszuvasodas eros szajszagot okoz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 12:26
2/9 anonim válasza:
igen, nagyon büdös lehet tőle a száj, a fogkő is ilyen hatással bír.
3/9 anonim válasza:
Nekem van fogkövem mégsem büdi a szám,ez hülyeség...
4/9 anonim válasza:
Az elhanyagolt fogszuvasodás és a mosatlan fogak / nyelv okoz szájszagot.
5/9 anonim válasza:
Sok ember nem érzi, hogy büdös a szája... Gondolom, ha érezné, lenne annyi esze, hogy fogat mosson és bevegyen egy rágót vagy valamit.
6/9 anonim válasza:
A fogkő, meg a fogszuvasodás között elég nagy a különbség... A fogszuvasodás ínygyulladásból és a fogak belső rohadásából áll, így logikus, hogy ez a rohadás bizony érezhető.
A fogkő a nem megfelelő ph a gyomorból feltörő lúgok (vagy savak?) hatására rakódik le. Persze nem értek hozzá.
7/9 anonim válasza:
Én saját tapasztalatból tudok beszélni, elég sok fogkövem volt és utána megszűnt a kellemetlen szájszag. Úgyhogy szerintem az is okozhatja. Gondolom ez emberenként változó lehet, valakinél nincs ilyen probléma.
8/9 anonim válasza:
A fogszuvasodas nagyon eros szajszagot okoz. Gondolj bele, van egy fel millimeternyi lyuk a fogban, amit ertelemszeruen nem lehet kitisztitani, mert ahhoz kicsi. Viszont ahhoz eleg nagy hogy mindenfele kaja belemenjen es ott a meleg es nyal es stb hatasara bomlani kezdjen, az pedig bizony budos. Pl: poshasdt tej, rothadt gyumolcs, hagyma es egyebek... Anyosom szajaban 22 rossz fog volt, kepzelheted mekkora buzt arasztott...1 evig vart a fogorvossal, a vegen mar nem lehetett megmaradni a kozeleben.
9/9 anonim válasza:
nekem életem első lukas foga 28 évesen volt és egyáltalán nem volt büdös a szám.
Mindig is odafigyeltem a szájhigiéniára.
Van akinek egy szuvas fogtól is messziről bűzlik a szája, de nyílván nem egy 1 mm-es luktól, ha egész életében ápolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!