Mitől függ, hogy mire érzékeny a fog?
Figyelt kérdés
Az enyém hidegre, melegre és édesre is nagyon fáj, gyakorlatilag semmit nem tudok enni - inni és a fogorvosom csak 3 hét múlva tud fogadni...Addig megőrülök a fájdalamtól!2010. máj. 7. 10:21
1/3 anonim 

válasza:

Ha csak külső inger hatására fáj magától nem, akkor kezdődő fogbél gyulladás lehet (nem lyukas?) ezt általában még meg tudják gyógyítani. Ha már magától is fáj, akkor csak a gyökérkezelés marad. Ezt jobb lenne nem megvárni! Én mindenképp keresnék egy másik orvost mert most még lehet, hogy egyszerűen helyre lehet hozni. Én sajnos egyszer már halogattam és gyökérkezelni kellett. Ne várd meg.
2/3 anonim 

válasza:

Fluoridos Sensodyne fogkrémet használj,de ha annyira fáj menj el másik dokihoz!
3/3 anonim válasza:
Szia!
A fogad nyilván azért érzékeny, mert gyulladásba van az ined. Addig amíg nem tud téged fogadni az orvosod, addig a gyulladásra használj Chlorhexamed-et, vény nélkül lehet kapni a patikában, vagy pedig irass ki a körzeti orvosoddal egy aflamin nevü tablettát, hidd el segíteni fog!!
Üdv: Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!