Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogkő levételnél ad a doki...

Fogkő levételnél ad a doki érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
Kb mennyi ideig tart az eltávolítás? Holnap megyek, és nem tudom mire számíthatok. Egyelőre még azt sem tudom, hogy ultrahangos készüléke van e, vagy máshogyan szedi le a fogkövet.
2010. máj. 6. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem ad, és fájni sem fog, ne parázz
2010. máj. 6. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Minek adna érzéstelenítőt?
2010. máj. 6. 18:07
 3/11 A kérdező kommentje:
mivel nem voltam még fogkőlevételen, így halvány fogalmam sincs, hogy adnak-e vagy sem. Éppen ezért érdeklődöm. Honnan tudnám, hogy mivel jár egy levétel ha még nem voltam???
2010. máj. 6. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Onnan cicuka, hogy nem a doki hívott fel téged, hogy "gizike akkor holnap jöjjön leszedem a fogkövét!" Hanem valószínűleg te jelentkeztél be :) Vagy édesanyukád jelentett be... első esetben megkérdezhetted volna a dokit, másodikban megkérdezheti édesanyád... Nem is értem, hogy lehet elmenni bármire, bárhova úgy, hogy nem kérdezi meg az ember előre mi lesz???
2010. máj. 6. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Természetesen adnak, ha kérsz! Nekem pl. nagyon érzékenyek a fognyakak, össze is pisilném magam a fájdalomtól, ha érzéstelenítő nélkül nekiesnének és ezzel sokan vannak ugyanígy! Bátran kérj érzéstelenítőt holnap, legfeljebb (ha szép, épek a fognyakak) azt fogja javasolni, hogy kezdjétek el anélkül és ha fáj, azonnal ad szurit. Bátorság!
2010. máj. 6. 18:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Cicuka???? Kicsit erős. Egy nő biztos szívesebben venné ezt a megszólítást. Nem, nem érdeklődtem meg milyen módszerrel fogja leszedni, és hogyan, milyen módon jelentkeztem be, szerintem teljesen mindegy. De valószínűleg nem látatlanba, telefonon kértem időpontot, hogy márpedig holnap nekem fogkőlevétel kell. De miért is vitatkozok én itt????
2010. máj. 6. 18:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
2010. máj. 6. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem elsőnek ne kérj érzéstelenítőt, próbáld meg h fáj e neked, és ha igen, majd közben kérzs.

Nekem egyáltalán nem szokott fájni, mikor lakaparják ról a fogkövet, de szerintem ha neked fájni is fogna, még minig jobb mintha érzéstelenítőt adnának be. szerintem az iszonyúan fájdalmas:S

én még fogfúrásnál se kérek, inkább elviselme, minthogy érzéstelenítő:S

2010. máj. 6. 18:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kaparják e, de ha igen, gondolom az eléggé fájdalmas lehet, úgyhogy marad az érzéstelenítés ha úgy alakul. Sajnos emellé nekem antibiotikumot is kell bevennem a kezelés előtt, mert szívbeteg vagyok.
2010. máj. 6. 18:43
 10/11 anonim válasza:
Nekem már szedtek le fogkövet- és ilyenkor az íny alól is lekaparják. Nekem 1 injekciót adtak úgy, hogy kb 8-10 helyre elosztva. Kellemetlen volt még így is utána az ultrahang, és a fogkőkapargatás.
2010. máj. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!