Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosom azt mondja,...

A fogorvosom azt mondja, kikészítem idegileg. Most mit csináljak, váltsam le?

Figyelt kérdés

Van egy fogorvosom, magánfogorvos, aki pár napja tette fel a fogszabályzómat. Azt mondja, kikészítem idegileg, mert minden alkalommal megkérdezem ugyanazt, szerinte nem bízom benne, bizonyos dolgokat nem engedek neki megcsinálni, mert ellenszenvet vált ki belőlem (én is eü-ben tanulok, szóval nem vagyok teljesen laikus). És múltkor kiakadt rám eléggé.

Én azt nem értem, fogorvosként lehet rá számítani, hogy valaki fél a fogorvostól, nem? Annyi ilyet olvasni, akkor nem tudom miért gond, ha elvárom, hogy válaszoljon a kérdéseimre (ha 50x megkérdezem, akkor is) és mondja el, mit miért csinál, ráadásul már egy valagnyi pénzt kifizettem neki (ő az egyetlen magánorvosom, érdekes több a gondom vele, eddig egy Tb-s orvossal se volt ennyi gondom, pedig azok egy fillért nem kaptam tőle, még a körzeti fogorvosom sem, azokat is mindenki szidja mint a bokrot). Nálam pont az ellenkezője áll fenn, nem rossz élmény miatt tartok tőle, hanem mivel ritka jó fogakat örököltem, mániákusan féltem őket.

Most mit csináljak? Havi egy pár percet mondjuk ki bírok vele, de az inkább idegesít, hogy egy ilyen ember "zsebeit tömködöm". Vagy próbáljam meg, hátha elvállal egy másik orvos? Azt olvastam, ez így nem igazán lehetséges, de mivel még csak 2 napja van fent a fogszabim, nem igazán történt még semmi a kezelésből, csak fel lett téve.

(Légyszi normálisan válaszoljatok, zavar a téma)

2017. jan. 25. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"hogy egy fogorvos elmegy egy nögyogyaszhoz orvos orvos "

ezen jót nevettem...

2017. jan. 25. 14:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki, mert még mindig nem döntöttem el, mi legyen vele. Egy hét múlva letelik az egy hónap és megint mehetek a drágához... Sztem a fogaimon a ketyere még érdemben nem változtatott ennyi idő alatt semmit, szóval még nem lenne késő váltani.
2017. febr. 10. 18:28
 13/15 anonim válasza:
en kifogtam egy jo tb-s fogorvost kedves nagyon penzt se ker jol dolgozik mondja mindig hogy mit miert csinal mindenki szereti, es miert nem mesz vissza tb-sre ha az is jobb volt??
2017. febr. 10. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen az enyém is kis aranyos és ügyes egy fiatal doktornő a körzeti fogorvosom, de ő sajnos nem foglalkozik fogszabályozással :( Ha megint összeakad a bajszom a magánnal, akkor megfogadtam hogy váltok, csak nem tudom hol találok olyan dokit, aki átvesz már feltett készülékkel...
2017. febr. 10. 18:36
 15/15 anonim válasza:
sztem biztos atvesz barmelyik, penz beszel kutya ugat, viszont ha nincs a kozelben mas vagy nem talalsz szimpatikusat akkor maradj a mostaninal, lenyegtelen mit mondott ha jol vegzi a dolgat.
2017. febr. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!