Kellemetlen szajszag ellen mit lehet tenni? Mas is küzd ezzel?
Sokan emlitettek mar, hogy kellemetlen a szajszagom, en is szoktam magamon érezni, de abszolút nem állandóan, leginkabb akkor ha éhes vagyok. De kb 3 óránként éhes vagyok es akkor jelentkezik általában a kellemetlen szag, viszont nem tudok emiatt állandóan enni, se ragozni (főleg iskolában).
Olvastam régebbi kérdéseket ezzel kapcsolatban, de a válaszok mindenhol ugyanolyanok voltak: rossz gyomor, rossz fogak. Tényleg csak néhány embernek van kellemetlen szajszaga ha éhes? Mert en a válaszokból ezt szűrtem le.
Egyébként gyomorproblemam nincsen, a fogaim sajnos nem jók, tudomásom szerint lyukas fogam jelenleg nincs, csak kezdődő. Apám fogorvos, viszont elég lazán kezeli a dolgot, komolyan elgondolkoztam azon, hogy bejelentkezek máshova, mert neki szinte 'soha nem férek bele az idejebe'.
Viszont másrészről pedig amikor az összes fogammal rendben volt minden akkor is fent állt a szajszag.
Szoval mit tudnék tenni ez ellen? Ti mit csináltok?
19/L
Vérképet is csináltass.
ELég folyadékot fogyasztasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!