Fogselyem használata?
Figyelt kérdés
Voltam fogkőleszedésen és mondta a doktornő, hogy használok e ilyet, vagyis kérdezte. :) Mert mondta, hogy a fogkő a fogak közti ételmaradék a nyál miatti só kicsapódásából keletkezik és ajánlatos... ez okés is. Ti ha használtok reggel és este is, illetve mennyit kell tökölni két fog között? mennyire lehet rányomni, ilyesmi? meg pl felül a hátsó kisörlőknél ott hogy tudjátok? Remélem érthető a kérdésem. :) Köszi2017. jan. 20. 15:30
1/2 anonim válasza:
Napi egy fogmosásnál elég használnod, javaslom inkább az estét. Óvatosan vezesd be a fogközbe ügyelve arra, hogy ne szaladjon meg és ne sértse meg az ínyt. A fog oldalára szorítva húzd le, aztán fel mindkét szomszédos fogon egyszer-egyszer. Így haladj minden fogközön végig. Hátsó fogaknál nehezebb, de megoldható. Ha nagyon nem megy, drogériákban lehet kapni kis tartóra előre kifeszített fogselymet, azzal talán könnyebben boldogulsz, viszont az irányíthatósága kevésbé jó.
2/2 A kérdező kommentje:
Király vagy, köszönöm szépen... :)
Régebben nem volt ennyire elterjedt, hogy mondják a fogorvosok a páciensnek, meg tényleg ilyen amerikai filmekben látni ilyesmit. régen is vettem, de nem használtam túl sokat... tényleg bajos, sokszor elég arra is időt szakítani, hogy rendesen megmossa az ember a fogát..... de mindegy. muszály mert elől hátul hiába ha oldalt meg megeszi a fogat a cuccos. Köszi
2017. jan. 29. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!