Kulfoldon mennyibe kerul egy fogaszati komplett kezeles? Koronakkal, es egy ket fogpotlassal?
(Ha van biztositas,vagy ha nincs)? Mondjuk nem erdekel a penz,soha tobbet nem bizom magam magyar fogorvosokra,keruljon barmibe,barmennyibe,inkabb utazok ket napot is ha kell!
Koszi a valaszokat
Vicces, mert ugye a nyugatiak, meg idejárnak fogorvoshoz. Amerikában pl annyira drága, hogy az amerikai magyaroknak belefér, hogy haza jön és itthon csináltat egy nagyobb beavatkozást, aztán a családlátogatás már ingyen volt.
EU-n belül meg komoly vállalkozások vannak akik hozzák ide a sok embert. Van egy ismerősöm, aki olyan fogászaton dolgozik itthon, ahol csak németeket fogadnak.
Ezzel szemben nyugatabbra se minden okés:
Ez a maganán szektorra már egyáltalán nem igaz, hogy külföldön jobb a szolgáltatás.
Persze kókler orvosok vannak, és vagy úgy, hogy kell váltani, de nem kell kapásból külföldre futni, mert nem lesz jobb csak drágább.
Hét akkor te rossz magyar fogorvost fogtál ki.
Én Angliában élek, de fogászati kezelésekre hazajárok, mert még így is jelentősen olcsóbb otthon, hogy a repülőjegyet is megveszem, mint itt a fogászati kezelés.
Angliában nagyon drága.
Elbasztak a gyokerkezelesemet Budaoesten
Fizettem.25ezer ft-ot privat elletasban.
Aztan visszajottem Del-nemetorszagba a munkam miatt,es innen atmentem svajcba hogy ott helyrehozzak amit a magyarok elbasztak. (Persze,260€ ba fajt) de azota tokeletes. Most szeretnem lecserelni a koronakat a felso bal 4_5os rol meg alulra szeretnek egy potfogat
Kedves elso valaszolo,nem remtorteneteket akarok ovasgatni! Abban volt reszem magyarorszagon,meg jo hogy nem lett nagyobb bajom!
Szoval en.nagyon ovatos,es korultekinto vagyok mar,igy a legjobbakat valasztom majs Svajcban ujra!
Koszi,kellemes estet mindenkinek!
Külföldön élek (Finnország) és itt járok "körzeti" fogorvoshoz. Fényévekkel jobb, mint otthon a magán.
Viszont fogpotlás nincs benne a támogatott kezelésben, így tényleg nagyon drága. De honlapokon vannak árlisták, függ hová mennél..
Szia
Svajcba mennek...nem talalok a neten arlistakat,barmennyire is keresem.
Nemetorszagban elek,es egy magyar professzorhoz jarok Singenbe maganrendelesre,de szeretnek egy arlistat nezni a svajci ellatasokrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!